Kungens restaurang och bar

Jag har nu gått på semester och jag ska unna mig lyxen att slippa laga mat. Faktiskt har jag budgeterat för att gå ut och äta på restaurang varje dag under de här fyra veckorna. Jag är inte en särskilt flexibel person, och jag avskyr förändringar. Därför kommer jag att gå och äta på Kungens restaurang och bar, som är en restaurang i Åmål med tillhörande bar, eftersom jag alltid går till just den restaurangen, invant och tryggt. 

 

Det är klart att jag har ätit på flera restauranger genom åren, men har jag väl hittat ett riktigt bra ställe varför skulle jag då vilja byta? Först och främst smakar maten utsökt på Kungens restaurang och bar, för det andra är personalen så trevlig, och för det tredje är själva miljön helt fantastisk. Det gör att jag gärna blir sittande både en och två timmar efter maten med kaffe i vanliga fall. Nu under semestern blir det väl häng i baren med något starkare än kaffe. Det är ju ändå semester. Denna restaurang i Åmål tror jag att ni skulle tycka om att besöka. Att äta ska vara mer än bara att få in en tallrik mat, det är hela upplevelsen som räknas, och en upplevelse utöver det vanliga kan jag lova er om ni går och äter på Kungens restaurang och bar. Många restauranger satsar på något koncept som är trendigt ett tag, sedan tröttnar kunderna och restauranger får slå igen. Men Kungens restaurang och bar är ett helt säkert kort, både igår, idag och imorgon. Och med detta sagt känner jag att det börjar bli dags att ge mig iväg hemifrån, bland annat för att få mig en bit mat på denna restaurang i Åmål!