Massage kan göra underverk

Hej. Som ni vet så skriver jag för det mesta inlägg om bakning och matlagning men någon gång då och då så blir det inlägg som handlar om annat, som i dag, då jag ska berätta för er att jag har varit på massage i Kiruna. Jag har haft problem med värk i ländryggen i flera veckor och så i förra veckan blev det värre än vanligt och jag gjorde då så att jag gick till ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika, och det var en massage som jag kände gjorde stor skillnad till det bättre.  

Det verkar som om det här med värk i ryggen men även nacken för all del är någonting som många personer drabbas av, och då jag nu själv varit på massage i Kiruna som hade avsevärd effekt, så vill jag gärna att ni andra som befinner er i Kiruna med omnejd och som också har smärtproblematik ska kunna göra något åt problemet, och massage känner jag mig övertygad om kommer att hjälpa er. När jag kom till Lottas Hud & Hår Kosmetika kände jag mig varmt välkomnad och jag fick stå i centrum med mina behov och problem. Det är en duktig massör som arbetar där och hon har den rätta känslan i händerna. Det finns vissa likheter mellan bakning och matlagning. Jag knådar en deg och den som masserar knådar en kropp. Kanske borde även jag utbilda mig inom massage och få hjälpa andra? Vi får se hur det blir med den saken. Jag kan i alla fall säga som så att ingen som vänder sig till Lottas Hud & Hår Kosmetika för en massage i Kiruna kommer att bli missnöjd. Nu tycker jag att ni som bor i Kiruna med omnejd och som har ont i kroppen verkligen borde unna er en massage så snart som möjligt!